Thursday 04th June 2020
x-pressed | an open journal
April 20, 2013
April 20, 2013

Into The Fire – dokumentar

Author: Into The Fire
Source: Into The Fire  Category: Borders
This article is also available in: pt-ptendanlfrdeitesel
Into The Fire – dokumentar

Into the fire foli me refugjatët, azilkërkuesit, imigrantët pa dokumente në Greqi, për t’u përpjekur për të marrë një ide rreth procedurës së azilit në këtë vend Evropian Kufitar dhe si është të jetosh nën frikën e vazhdueshme nga sulmet – për shkak të ngjyrës për shkak të ngjyrës së lëkurës. Për më shumë informacion mbi projektit klikoni këtu.

Shikojeni më poshtë

This article is also available in:

Translate this in your language

Like this Article? Share it!

Leave A Response