Thursday 04th June 2020
x-pressed | an open journal

Greece @sq

Ju lutemi të nënshkruani dhe shpërndani: Të mbyllen kampet e përqëndrimit për emigrantët

elenesfritpt-ptsh
Ju lutemi të nënshkruani dhe shpërndani: Të mbyllen kampet e përqëndrimit për emigrantët

Ju lutemi të nënshkruani dhe shpërndani: Të mbyllen kampet e përqëndrimit për emigrantët [...]

February 1, 2014 Author: Open Initiative against Detention Centres

Into The Fire – dokumentar

pt-ptendanlfrdeitesel
Into The Fire – dokumentar

Into the fire foli me refugjatët, azilkërkuesit, imigrantët pa dokumente në Greqi, për t’u përpjekur për të marrë një ide rreth procedurës së azilit në këtë vend Evropian Kufitar dhe si është të jetosh nën frikën e vazhdueshme nga sulmet – për shkak të ngjyrës për shkak të ngjyrës së lëkurës. Për më shumë informacion [...]

April 20, 2013 Author: Into The Fire

FMN: një industri shfajësimesh

elenesfr
FMN: një industri shfajësimesh

Qëkur njerëzit mësuan të kërkojnë falje, nderi humbi - thotë një shprehje e vjetër greke. Në rastin e FMN, bashkë me nderin, humbën edhe miliona jetë e triliona dollarë. Sidoqoftë, sipas mendimit tonë modest, FMN duhet të ndjekë një këshillë të vjetër të Mahatma Gandhit: "Mos kërko kurrë falje kur ke të drejtë". [...]

March 1, 2013 Author: Aris Xatzistefanou