Thursday 28th May 2020
x-pressed | an open journal

Articles translated by Anablava Ligataj

Ju lutemi të nënshkruani dhe shpërndani: Të mbyllen kampet e përqëndrimit për emigrantët

elenesfritpt-ptsh
Ju lutemi të nënshkruani dhe shpërndani: Të mbyllen kampet e përqëndrimit për emigrantët

Ju lutemi të nënshkruani dhe shpërndani: Të mbyllen kampet e përqëndrimit për emigrantët [...]

February 1, 2014 Author: Open Initiative against Detention Centres

FMN: një industri shfajësimesh

elenesfr
FMN: një industri shfajësimesh

Qëkur njerëzit mësuan të kërkojnë falje, nderi humbi - thotë një shprehje e vjetër greke. Në rastin e FMN, bashkë me nderin, humbën edhe miliona jetë e triliona dollarë. Sidoqoftë, sipas mendimit tonë modest, FMN duhet të ndjekë një këshillë të vjetër të Mahatma Gandhit: "Mos kërko kurrë falje kur ke të drejtë". [...]

March 1, 2013 Author: Aris Xatzistefanou